2012's årsresumé

Nu börjar detta året ta sig mot ett slu och endast några timmar kvar tills det blir 2013, året med nya möjligheter. Så det passar sig väll bra med en årsresumé. Datta har hänt under mitt 2012.
 
Januari:
Januari var en tuff månad för mig då min bästa vän, Maja, flyttade till USA. Detta var väldigt jobbigt för mig då jag hade väldigt jobbit i skolan då min klass var väldigt orolig och alla bråkade med varandra hela tiden. Annars hände inget speciellt i Januari som jag kan komma ihåg. Jag drev iallafall fortfarand min gamla blogg.
 
Februari:
Februari var också en ganska händelselös månad. Jag gick i skolan, jag började umgås med nya människor då jag hade svårt med dem jag umgicks med innan. Jag var också på skidsemester i italienska paradiset Dolomiterna där vi bodde i Moena.
Passo San Pellegrino, ett ställe vi besökte.
 
Mars:
Saker och ting började att gå bättre för mig. Jag började bland annat rida Kickan som jag tävlar lite på nu. Det började reda ut sig i skolan, och började må bättre. Jag blev också fjorton år den 24 mars och hade det bra. Annars hände inte så mycket i den månaden heller, inte vad jag kommer ihåg iallafall.
 
Apirl:
April är nog den månad som format mest av mitt år. Saker hände med mig och vissa personer som gör att vi inte umgås längre över huvud taget. Sedan började jag umgås mer med Linnéa och hade grymt kul med henne.
 
Världens goaste tjejer!
 
Maj:
Vad hände i maj? Jag drog till Ulzburg Cup med handbollslaget jag spelade i då och grym cup. Jag anmälde mig till den första lokala tävlingen tillsammans med Kickan, den var den 3 juni. Jag var ute mycket och myste i sommarvärmen som var då, typ 25 grader! Jag hade iallafall riktigt kul under maj månad!
 
Juni:
Juni började bra med min första riktiga tävlingsstart, lokal tävling var det. Blev ingen placerine eftersom det blev ett ner i grunden men det var ändå maffigt... Jag gick också ut sjuan och första året på högstadiet var färdigt. Nästan direkt åkte jag på Grytåsa ridläger med Ida, Emelie och Klara. Själv dissar jag det lägret totalt, sämst var det. Under hela juni månad hängde jag grymt mycket ute på ridklubben tillsammans med folket där.
 
Bild från tävlingen.
 
Juli:
I juli kom Maja hem vilket gjorde att jag hängde med henne väldigt mycket. Det var också Åhus beachhandboll och resultatet behöver vi inte prata om. Jag bodde också i Åhus med Maja hela veckan och shit vad kul vi hade! Grymt var det.
 
Augusti:
Månaden började med att jag åkte iväg med mamma till Gränna på en kort semester där vi hyrde hästar och hade det mysigt. Vi var bland annat på visingsö och gick mycket inne i Grännas vackra gator. Väldens gulligast stad är det nog. Efter det var jag endast hemma i en vecka innan jag, mamma och mormor åkte upp till Marcus, min bror. Han bor i Norge på Haukeli fjällcenter där han jobbar, där blev det friluftsaktiviteter som att vandra och bland annat paddla kajak. Men sommarlovet tog mot sitt slut och skolan började igen. Starx efter skolstarten var det tävling med Kickan igen och denna gången blev det en placering på femteplats.
 
September:
Skolan var nu igång och vardagen var tillbaka. I september hände nog inte så mycket, jägers drog igång och var där och hade kul. Själv fortsattes min egna förändring eller vad man kan kalla det, jag tog avstånd från de människor som gjorde att jag mådde dåligt och gick närmare de som fick mig att må bra.
 
 Oktober:
I oktober tog den största förändringen med mig själv fast. Jag tog beslutet att sluta på handbollen och sätta skorna på hyllan. Beslutet ändrade hela min vardag och för mig blev det en stor förändring men eftersom jag snabbt hittade ett stall med många nya möjligheter.
 
Höstbild tagen i oktober.
 
November:
Min utveckling med Hero fortsatte och likaså min utveckling med Kickan. Jag gick också och såg på Breaking Dawn på bio, inte vanligt att det händer mig. Annars var november ganska händelselös, vart väldigt mycket med skolan då mycket skulle lämnas in ioch så vidare.
 
December:
Sista månaden på året 2012. En månade med roliga minnen. Iallafall så började månaden med ännu mer plugg innan det sista blev inlämnat och vi fick våra betyg vilka jag blev grymt nöjda med. Var också ett lyckat jäger, vääldigt lyckat. Jullovet kom och likaså julafton med finfina julklappar. Lite julmys med vänner har det också varit. Denna veckan har jag checkat in lundaspelen och så klart firat nyår med Julia.
 
Så en resume av hela 2012. Detta har varit ett år av förändring och självständighet. Jag har försökt hitta mig själv men inte riktigt lyckats. Jag har gråtit mig till sängs för den där killen men jag har också somnat överlycklig av det där sms:et han skickade precis innan jag somnade. 2012 har varit ett år fullt av drama.
 
 

31 december 2012

Sista dagen på året vilket innebär den sista outfiten detta året, och den är snygg!
 
 
Tröja - H&M // Halsband - Vero Moda // Kjol - Vero Moda

#3

Jackan - Jofama by Kenza (Kenza9) // Klänningen - Gina Tricot // Skorna - Jeffery Campbell // Halsband - Josign (tror jag) // Väska - okänd