29e November

Tröja - Basic, H&M || Jeansväst med nitar - ONLY || Jeans - Crocker by JC

Hiss & Diss

 
Hiss
1. Julen. Hissar verkligen julen. Inte just för julafton och paketen utan för känslan. Älskar verkligen att julpynta hela huset, sätta fram ljusstakar och tomtar. För mig är det bland det mysigaste som finns. Älska känslan när det är mörk och så sitter man hemma i soffan med ett glas glögg och en lussebulle i mörkret. Härlig känsla! Sen blir det ju mycket bättre när julgranen kommer upp och paketen läggs fram och släkten kommer på julafton. Åhh, längtar jättemycket!
 
  
 
2. Navelpiercing. Guud vad jag vill ha det. Så sjukt snyggt är det, hoppas jag får det i julklapp så att jag kan göra det denna vintern. Vill ju kunna bada i sommar ;) Men seriöst, tänk på stranden i sommar, eller när man är i Åhus. Helt underbart snyggt med navelpiercing!
 
 
3. Emporia. Riktigt underbart shoppingcenter enligt mig. Finns ganska blandade åsikter om det, vissa säger diss och andra hiss. Själv hissar jag det väldigt mycket! Det finns exakt alla affärer jag vill handla ifrån och utbudet är riktigt bra. Om jag skulle dissa något så är det väll ändå att brandlarmet går typ hela tiden. Tror att det har gått fyra gånger sedan det öppnades, alltså fyra gånger på en månad! Men aja, det är ändå för shoppingen man är där och den är riktigt bra enligt mig.
 
Diss
1. Skulle verkligen vilja dissa skönhetidealet. Riktigt fel är det enligt mig. Alla är vackra hur dom än är, tjocka som smala, fromer eller inte. Alla är vackra men på sitt eget vis. Jag tycker att det är fel att folk inte tycker personer är tillräckligt vackra för att bli modeller för att de har former. Hur sjukt låter inte det? Själv är jag ganska smal och har kanske inte de dära formerna, som jag skulle vilja ha. Men jag försöker vara nöjd med mig själv hur jag än ser ut. Jag försöker att inte ta åt mig det som sägs på TV och liknande om t.ex. skyltdockor som är försmala. Dom har kanske samma kroppsform som någon som sitter och lyssnar samtidigt som folk säger att det är fel och sjukt osv. Visst är det sjukt att det inte finns skyltdockor i alla storlekar, men bara för det ska man inte säga att det är fel att vara ganska smal.
 
 
2. Ingen snö. Seriöst, här i skåneland är det absolut ingen snö överhuvudtaget. Så sjuktligt tråkigt är det. Jag tror ju inte det kommer att bli så mycket snö här i vinter men man kan väll hoppas. Är avundsjuk på er där uppe i landet som får ha snö i typ tre månader från nu. Riktigt härligt måste det vara, kunna ha den dära mysiga julstämmningen med snö på julafton. Och bara för att jag började att skriva detta nu så började det att snö utomhus...
 
 
 
 
 
 

Just nu

Sitter här i soffan just nu och bara tar det lugnt. Jag slutade skolan för en timme sedan så riktigt kort dag idag.
Bilder på dagens outfit kommer senare idag.
 
Ska fixa lite här hemma och så nu. Blir att åka till stallet sen, får se om Tilia följer med. Om hon gör det blir det lite bilder och videos från dagens ridpass senare ;)