Changes

Okej, det är väll dags att berätta lite för er som har ändrats för mig. Rent allmänt är jag inne i en svacka, tyvärr... Jag hade planerat hösten in i detalj, lagt upp hur jag skulle göra med skolan samtidigt som jag enligt min plan och vad jag trodde rida Hero 5 eller 7 dagar i veckan. Det var min plan. Jag planerade för att hinna med detta, vänner och andra fritidsnöjen. Planen rasade samman när Heros ägare ville börja rida mer igen, vilket jag absolut förstår. No offens there. Jag hade planerat upp en tränings- och tävlingsplan för hela hösten. Satt upp ett års mål tillsammans och så vidare. Beslutet blev att jag ska rida Hero 3 dagar i veckan och hans ägare 3 dagar i veckan och sedan har han en vilodag som vi skiftas om att ta. Det var tufft för mig och det var nära att jag lämnade detta sammarbetet, det var så nära då det blev väldigt tufft för mig. Jag var helt inställd på hur hösten skulle bli, men efter mycket om och men bestämde jag mig för att ge det en chans. Samma mål bara ändrade förutsättningar. Det var det som drev mig till att försöka. Tyvärr har jag inte ens hunnit försöka. Jag har ridit ett enda pass på honom sedan AW Sporthorses v.33. Vi började att märka att någonting var konstigt i förra veckan när han skulle bli skodd. Han var öm i ena hoven och betedde sig konstigt redan ina skorna var bytta. Han skrittades dagen efter och allt kändes bra. Vad som också märktes extra tydligt i helgen av stallägaren var att han blivit extremt smal, vilket man också kan se på bilder. I måndags när hans ägare red honom för vår dressyrtränare han dom knappt börja skritta innan han började halta. 
 
 
 
Hero har gått ner väldigt mycket i vikt och tappat mycket, mycket i muskler och går därför inte att rida just nu eftersom han inte orkar att bära upp en ryttare. Vi får börja om rent ut sagt med att bygga upp honom. Detta känns ju ännu tuffare eftersom jag redan varit lite tveksam, och blandat med hösten på ingång skolan har börjat så känns allting lite depp. Vilket också märks på min uppdatering, tyvärr. Jag hoppas nu, så mycket att allting löser sig snabbt med Hero så vi kan fortsätta våran resa. Det känns så tufft att vara så nära en debut och sen bara skuts allting iväg. Om ett år, var är vi då? Har vi bara hoppat 100cm banor eller hoppar vi 120? Vem vet, time will tell.

Blandade känslor

Jag började skriva på ett inlägg till imorgon men han aldrig avsluta det utan gör det imorgon innan jag publicerar det. Jag kan säga så att det handlar om Hero och den senaste tiden som varit lite svajig, tyvärr. Ni får nöja er med två bilder från dagen istället ;)

VMA

Har precis kommit in efter en stund ute och just nu sitter jag och tittar på reprisen från VMA sim gick inatt. Ska snart gå och lägga mig, skola imorgon ju! Ni får ha en bra kväll, I'm out.