Årsresumé 2013

Några timmar kvar på detta året. Några timmar tills jorden och vi befinner oss på samma plats igen för att börja ett nytt varv runt solen, och ett nytt år. Inga nyårslöften, ingenting. Det enda som gäller för 2014 är att jag vill ha kul och må bra. Fast innan jag är där ska jag titta tillbaka på året som gått, året som var 2013.
 
Januari:
Jag började det nya året tillsammans med Julia och hennes familj. Jag träffade tjej-gänget ett antal gånger och jag hängde mycket med Maja och Josefine. Biljetterna bokades dessutom till Grekland, dit jag skulle tillsammans med Josefine, vilket skulle bli skitkul. Skolan kom igång, jag gick i åttan vilket innebar läxor och prov i en klass jag vantrivdes i. 
 
Februari:
Kaos utbröt. Klassen jag gick i blev för mycket, jag mådde dåligt och saker och ting gick över gränsen när saker började kastas mot mig. Veckan innan sportlovet så blev det bestämt att jag skulle byta klass, vilket visade sig att bli så himla bra. Jag och familjen begav oss till Saalbach för skidsemester som var superbra. Lite dåligt väder men skidåkningen var super.
 
 
Mars:
Ny klass, nya lärare och snart hade halva terminen gått. Det var mycket plugg men så värt det. Jag blev gladare, skolan blev rolig igen och träffade nya vänner. Jag kom igång med hoppningen på Hero och det gick framåt. Saker och ting blev betydligt lättare. Dock så bloggade jag inte så mycket under mars månad.
 
April:
Stora förändringar på G. Jag blev fodervärd på Hero, jag hade hand om honom fem dagar i veckan och det var så kul. Helt ärligt, jag saknar det. Trats motivationsdippen och så jag kännt under hösten, så saknar jag det så mycket. Att ha känslan av att han var "min", eller vad man kan säga var underbar. Det var nog det som hände mest, skola, stallet, plugg och lite här och där klämma in vännerna också.
 
Maj:
Två blogg-inlägg under hela Maj. KATASTROF ELLER? I vilket fall så var jag och såg the one and only, Justin Bieber. Om jag var glad, lycklig och hysterisk? Svar: ja. Det bästa jag upplevet, varit med om osv, en dröm som gick i uppfyllelse helt enkelt. Mer om denna månad finns inte så mycket att berätta. Allting handlade om honom.
 
 
Juni:
Sommarlov och Grekland. Och än en gång, sommarlov! Den 8:e Juni åkte jag och Josefine till grekland för att vara där i två veckor. Vi dök med tuber och träffade på "crepeyxan" och "biljettyxan". Namnen har en historia som inte är värd att ta här, hehe. Vi solade och åt en massa mat, Josefine åt kyckling varje dag och jag åt fisk eller risotto. När jag kom hem tog jag dessutom en massa fina outfit-bilder.
 
Juli:
Sommaren nådde Skåne på riktigt och strax nådde jag AW Sporthorses i Skyrup. Ett tränings-ridläger jag aldrig kommer glömma. Och jag och Hero kom närmare mycket närmare varandra och jag började se ett resultat på allt slit och alla timmar. Jag var på Åhus Beachhandboll och på Falsterbo Horseshow, där jag dessutom lyckades vinna en plas till ett nytt ridläger på AW i mitten av Augusti. Juli var kort sagt en super rolig månad.
 
 
Augusti:
Jag hängde på stranden ett antal gånger samt så var jag på AW Sporthorses igen. Skolan kom igång och det jag nu mera kallar helvetes-hösten börjar. I Augusti blir det så att jag rider Hero lite mindre igen samt att han blir "skadad". Han tappar muskler och får ont på grund av det.
 
September:
I September visade skolan att det var nian som gällde, allting höjdes ungefär hundra svårighetsgrader. Jag han dessutom vara en rund på Liseberg med Maja och hennes familj, vilket gjorde att jag åkte Atmosfear bland annat. Hur ballt var inte det då? Vi firade dessutom Linnéa och hade fest för henne, kul var det. Jag var dessutom i Berlin och Bensheim med tyska-klassen på ett utbytes år, ett minne jag aldrig kommer glömma.
 
 
Oktober:
Höst, regn och rusk. Jag blev allt mer nere och omotiverad till allting. Attgå till stallet var inte kul, att vakna var inte kul, att shoppa var inte kul. Ingenting var kul helt enkelt. Men jag var ändå på en PRAO-plats där jag trivdes bra och barnen var så små och söta. Det fick en dock och längta till det bekymmerslösa liv vi hade då.
 
November:
Den enda skillnaden ifrån Oktober och November var att jag och Hero var iväg på ett KM och en pay and jump. Jag har inget mer att säga om denna månad.
 
Bild av Sandra Böök.
 
December:
December slår nog allting. Mycket plugg, mycket förvirring, allting kommer över mig och det blir som ett stort svart hål. Jag ser inget ljus och saker händer som är oförlåtliga. På toppen av allt så går min morfar bort vilket såklart tar väldigt hårt på en. Julen kom och här sitter jag och skriver detta inlägg. Vill jag återuppleva detta år? Vissa delar, ja det vill jag. Jag vill ha sommaren, jag vill vara på AW där det är jag och Hero, jag vill ha känslan att vi kan och att vi kommer lyckas med våra mål. Mål jag inte vågar berätta för någon annan än mig själv. Resten av året vill jag egentligen kasta i soptunnan, alldeles för mycket dåligt har hänt och i stort sätt vill jag aldrig uppleva år 2013 igen.

Ett hej

Även om klockan är halv två tänker jag kika in här med ett godnatt. Vid lunch idag bygde jag mina naglar, där efter drog jag in till Lund och fixade det sista till imorgon. Ikväll har jag endast varit hemma. Lina och Marcus har varit här så har spenderat kvällen med familjen. I vilket fall ska jag sova nu, godnatt!Säsong 100

Klockan är kväll och jag sitter i sängen med min dator igen. Vi har precis ätit middag efter att ha tittat på JVM-machen mellan Sverige och Norge. Tur för Sverige att dom vann eftersom jag offrade min tid. Dagen annars har bara flutit på, Marcus och Lina var här en liten stund på fika vilket var mysigt. Även om det känns lite annorlunda, så är det jättekul när Marcus är hemma eftersom han inte bor här i Skåne annars. Långt ifrån kan man ju lätt säga. Nu ska jag och mamma sätta oss och titta på The Vampire Diaries, hon kommer vara ikapp alla säsonger lagom till starten av säsong 100... Jag får helt enkelt skynda på henne, hehe.
 
 
Imorgon ska jag bygga mina naglar vid tolv och sedan ska jag på skojakt till nyår. Jag ska dessutom träffa Linnéa en stund tror jag. Men jag skriver mer imorgon, detta får väll bli mitt godnatt inlägg. GODNATT!