Behind the scens

 
Bjuder på mig själv till 100%. Ofta slutar det såhär när vi fotar, hihi.
 

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Tanken var att vi skulle till B01 men det slutade med att vi satt på uteservering vid Gustaf Adolfs Torg. Så där satt vi i någon timme och bara snackade, kan inte bli mysigare än så! Så det kommer helt klart att göras om, älskar er tjejer!

 

Jag var ju som sagt ute och fotade med Maja igår. Jag tror där blev några bra bilder på oss som jag kan visa senare. I skrivande stund väntar jag på att klockan ska bli tre så jag kan ta mig till vårdcentralen och fixa en sak med min navel som inte är så bra just nu. Annars händer inte så mycket idag, ska fixa lite bilder till och sedan ska jag titta på the O.C.

 

ask me anything

 
Tänkte köra igång en frågestund här på bloggen. Ni frågar i kommentarsfältet på detta inlägget och sedan svarar jag senare i veckan när det kommit in lite frågor. Jag publicerar inte frågorna i kommentarsfälten förrän jag publicerat svaren. Så börja fråga!

Catching Fire

 
Åhh, såg att den nya trailern till Catching Fire, uppföljeren till Hungerspelen, har kommit ut. Var bara tvungen att tipsa er om den. Har läst böckerna, sett Hungerspelen hur många gånger som helst och blivit helt psykad av dem typ. Hihi, lite fan av serien kan man säga. Bland de bästa som finns tycker jag, längtar till November då filmen släpps. Midnattsbio ska det bli!