nova

Påskdagen idag vilket innebar gudstjänst. Tror inte det är så många kvar nu innan jag faktiskt konfirmerar mig, 25 maj smäller det! Längtar jättemycket, få klä upp sig, locka håret och känna sig riktigt fin. Sedan alla andra konfirmationen man ska gå på, fixa sig där också, ihihhi. Några av vårens höjdpunkter, även om jag inte är så värst kristen av mig.
 
I vilket fall var jag på nova idag med mamma. Det var längesen jag och mamma senast hade en mysdag så fick bli det med tanke på att jag inte var helt i form heller. Blev några inköp som ni kan se, lite smink, parfymer, ansiktskrämer, jeans och tre tröjor. Börjar ladda inför sommaren nu!
 

Hjälp!

Bild från i somras och jag får inte bort understruket....
 
Okej, såhär är det. Igår vaknade jag upp med en dunder förkylning som bara blir värre, tips på hur man botar den?  vill verkligen vara i toppform imorgon eftersom jag och Hero ska på hoppträning på ridklubben, spännandespännande... Ska bli kuloch se hur han reagerar på andra hästar och miljöer, kan ju vara bra att veta det innan vi åker till AW. Jag kan också lova er att på lördag eller söndag kan jag berätta en jätteroligt sak, är så taggad inför det! Aja, nu ska jag till stallet. xoxo

Hero!

Blir lite mycket med Hero här på bloggen just nu men jag är verkligen tvungen att lägga upp några av bilderna Sandra tog i lördags, jättefina bilder var det! Tack Sandra :)
 
 
 
 
 

 
Lite hoppbilder och som ni kan se hoppar han faktiskt bra, eller iallafall på denna höjden mer vet jag inte. Innan någon kommenterar att det är låg höjd och att han kan mycket mer, vilket jag vet att han kan, men jag vill inte höja och stressa eftersom vi inte har timingen än och inte är så samspelta. Detta kommer med tiden och vi har ju faktiskt inte hoppat så mycket ;)