Svar på tal

 
Fråga: Vad använder du för ansiktsprodukter och hårprodukter?
Till mitt ansikte använder jag inte jättemycket, jag använder mig av sminkbortagning varje kväll och oftast ansiktsvatten, typ när jag orkar så det är ett under att jag inte har mer orenheten i ansiktet.... Jag är ganska noggrann med vad jag använder för smink, jag har ju köpt Fit Me Foundation från Maybelinne men gillar den inte jättemycket så kommer snart gå tillbaka till Body Shops egna produkter då det är BRA produkter, jag vill ju inte ha vad som helst i mitt ansikte. Till håret använder jag garnier Fructis schampo och Balsam som är utan silikoner, avskyr allt med silikoner då håret inte rengörs utan bara "skyddas" eller vad man ska säga... Svårt att förklara, använder också hårinpackning en gång varje vecka.

Jag lever

Okej, hej alla! Saknar bloggen så grymt mycket, vill dela med mig med mitt liv och mina upplevelser och antagligen kommer jag kunna börja blogga lite mer nu, det går ju faktisk mot sommarlov och då ska jag uppdatera mycket, om inte så får ni följa mig på instagram, johannabetty. Jag är faktiskt ganska förvånad att jag har några som fortfarande kollar in här, jag kanske får börja igen? Aja, nu ska jag plugga och sen ut till stallet, dressyrpass står på planeringen och som ni ser har det inte ändrats något, gör fortfarande samma saker varje dag. skola, äta, plugga, stallet, sova...
 
 
 
Men för er skull så ska jag ge er en liten catch-up. Sedan jag slutade att blogga regelbundet har jag varit på Justin Biebers konsert i Köpenhamn, enda kommentaren: magiskt! Jag har utvecklats mycket med Hero, mer ansvar och jag älskar det och honom. Jag har egentligen inte gjort så mycket, Hahaha.... kul liv va?