Visions


Hejsan! Jag ville typ bara säga att jag lever och att Eslöv inte gått under och där med jag. Eller nästan, känns som att jag bara har ett berg med saker att ta tag i och göra men samtidigt så får jag ångest när jag tänker på det och mår dåligt av att jag inte känner att jag klarar av att prestera där jag vill. Hatar att känna prestationsångest men samtidigt så är det det som driver mig framåt då känslan efter ett bra prov, inlämning eller liknande är hur härlig som helst. 

Idag har jag iallafall varit på Bergas öppet hus med Linnea. Berga kändes väll inte bra över huvudtaget, tyckte hela skolan, eleverna och lärarna gav ett negativt intryck och den passar absolut inte mig helt enkelt. Jag har gjort mitt val tror jag men vill inte berätta riktigt än om det osv. Men jag har i vilket fall börjat göra upp en plan inför min framtid och jag börjar komma en bit på vägen med vad jag vill och var man ska läsa och jobba. Och jag säger en sak, håller mina visioner kommer jag inte plugga i Sverige om fyra år och jag kommer antagligen dela rum med någon annan. Har ni några gissningar på vad jag vill? 

Typ bästa filmenJag är hemma ifrån filmen nu. Jag har inte så mycket att säga mer än att det är typ den bästa filmen ever. Förutom att jag bli helt psykad av den för att den ör så hemsk. Jag kan inte mer än längta sönder mig till när Mockingjay har premiär om ett år. 

Sent inlägg
Hejsan! Dagen har passerat förbi i bra takt. Skolan först och sedan två olika öppet hus inför gymnasiet. Jag har antagligen bestämt mig för skola och linje men vi får se. I vilket fall så kommer det blir jättebra, två bra skolor att välja mellan men en passar mig mer. 

Just nu ligger jag i sängen och smsar med vissa personer och skickar de sista snapchatsen. Sen ska jag sova, och det ska bli så himla skönt. Godnatt!