Hoppträning

Filmad i iPhone så ingen vidare bra kavlité på videon.
 
Träningen igår gick inte så bra. På grund av stormen reds han inte i måndags och jag tror inte han reds i tisdags då det blåste förmycket så han  var väldigt stel och jag kunde inte få bogarna att gå på "rätt plats". Jag är försvag i mina ben när han är så stel som han var igår, vilket är ännu en anledning till att jag skulle behövt börja gymma. I vilket fall så var han stel, springig och stark så där blev inget direkt flyt och jag hade inte mycket kontroll, han körde rent ut sagt med mig, vilket resulterade till att jag ramlade av. Och eftersom jag ändå slagit mig lite andra gånger jag ramlat av honom blev jag rädd men jag hoppade upp och fortsatte träningen, vilket var tur för nu är jag inte rädd längre. 
 
Problemen vi hade igår var att han var så stel att jag inte lyckades räta upp honom så hela han var sne på många hinder och samtidigt så drar han ner huvudet så jag tappar tyglarna + att han hoppar mig ur sadeln då han hoppar med mycket rygg. Saken är den att sådan här ridpass hänger jag inte med i sprången, vilket gör att han drar tyglarna ur mina händer, vilket blir jobbigt då jag har svårt att rida an mot nästa hinder.
 
Jag väljer att dela detta med er även om det inte "är bra" ridit av mig för jag vill kunna se tillbaka, läsa vad jag tänkte och tyckte. Men om jag bara ser bra inlägg och videos så blir det inget "kul" eller vad man ska säga. MIn värld är så långt ifrån perfekt, och varför ska man då bygga upp en fasad på bloggen som verkar så? Nä, jag vill dela detta med er, går det dåligt ska ni få se när det går dåligt och går det bra ska ni få se när det går bra.

Godmorgon!

Hej kompisar! Blev ingen riktig update igår men i vilket fall så hade jag hoppträning, lägger upp film från den. Sedan så kom tjejerna på kvällen och så gjorde vi chokladfoundy med olika frukter. Det blev hur gott som helst! Dom sov här och har precis åkt hem. Nu ska jag sätta mig och titta på lite film och sedan ska jag sätta mig ner och plugga. Men mer update kommer.