Jag lever


Instagram bild på gårdagens outfit.

Som ni märkt har bloggen stått utan uppdatering under helgen. Anledningen är faktiskt bara den att jag glömt bort att jag hade en blogg. Jag har haft fullt upp hela tiden så har inte haft någon tid att sitta och tänka på vad jag ska blogga om. I lördags var jag och mamma på Väla och där blev väll ett antal inköp och igår så var jag med vänner och titta på USM samt städade och sorterade allting i mitt rum. Jag tror att jag ska passa på och göra en Room Tour i eftermiddag. Men innan dess ska jag till skolan då det är måndag. Låter bra va?

FredagsmysFredag kväll har spenderats på det gamla vanliga sättet. Med en film och tv-serier. Jag lyckades få mamma att börja titta på the vampire Diaries vilket hon dessutom gillade och jag såg också på filmen After Earth. Imorgon ska jag till Väla och spendera en massa pengar, jag har redan ångest över det... Godnatt!

Roar

 
Tillsammans med denna låten har jag låtit kvällens plugg flyta på. Jag kan inte mer än vara nöjd med denna veckan, kanppt några läxor och har bara kunnat mysa en massa efter skolan. Se på någon serie, äta riktigt mellanmål utan att känna sig stressad och umgås med familjen utan problem. Tänk om skolan alltid skulle varit såhär? 
 
Imorgon är det äntligen fredag, how awesome? Efter skolan har jag bestämt träff med kakan aka Linnéa. Vi ska dra ner till stan för att sätta oss på ett café och catcha upp med varnadra. Det var så längesedan vi faktiskt träffades bara vi två. Nu ska jag hoppa i sängen och lägga mig och lyssna på en podcast. Vilken vet jag inte riktigt än, men vi får väll se. Tror jag känner för en av Blondinbellas podcasts. Godnatt!