We were born for this

En dag som börjar bra vänder och på kvällen blir katastrof. Tur finns det en person som alltid är där för en, en jag ibland tvivlar på. Men han hjälper mig när jag behöver honom, han heter Justin. Tack vare hans oväntade låtsläpp på Soundcloud(sirbizzle) har han gjort så att jag nästan somnar med ett leende på läpparna. Då kanske jag för en liten stund kan släppa stress och press som jag känner att jag har på mig, särskilt eftersom jag missar en skolvecka nästa vecka. 

Nu skall jag i vilket fall sova, det ska nog ni också. Godnatt!
Musik jag lyssnar på

Det är ju vår nu och näst in till sommar, det är iallafall sommar värme. Dessutom kan man verkligen räkna ner tills man sluar skolan, tills jag går ut grundskolan! Då kan man väll inte mer än att lyssna på lite härlig och peppande musik, eller? Jag tänkte bjuda på lite av min spotify-lista och så kankse ni kan få något tips.
  
Detta är en låt som inte kan göra en annat än glad, eller?
 
En låt jag hittade från Vampire Academy´s soundtrack, hur grym som heslt.
 
Mina kära Bastille, jag blir alltid lika förvånad över deras musik. Jag hittar alltid låtar som fastnar på hjärnan, denna spelas jämnt i min mobil. Den är dessutom lika bra med Kat Krazy remixen. Ni måste lyssna!
 
En låt som är helt annorlunda en den musiken jag brukar lyssna på, egentligen tycker jag bara refängen är bra men strunt samma. I'm only a crack in this castle of glass.
 
Jag blir så himla glad av mig när jag hör denna låten, beskriver mycket över hur man känner och sedan så blir man ju bara allmänt glad av den melodin och takten låten har. 
 
Ja, här var låtarna jag spelar mest i mina öron just nu. Såklart lyssnar jag på topplistan osv. också men de låtarna är ju kanske inte lika roliga att tipsa om för dom kan ju alla redan. Det känns som att detta är ganska typisk Johanna-musik. Eller vad säger ni? Jag är ju inte så mycket för rapp utan jag lyssnar mer på lugna ballader eller låtar där det bara är texten som är det viktiga. Ha nu en bra dag och glöm inte att lyssna på låtarna!

Underbara dagFinaste Elin och jag.


Jag och favoriten Gustav.

Denna härligt underbara dag har spenderats med familjen. Mormor fyllde 80år i fredags och idag begav sig hela släkten till Skäralid gör att fira henne. Vi kunde ju inte haft mer tur med vädret än vad vi hade. Dagens outfit var en vit kjol ifrån Gina Tricot och en tisha från Lexington. Skorna kommer ifrån Gant och jackan ifrån Lexington.

Efter att vi kom hem så har jag suttit ute och solat. Jag har fixat lite på dator och mailat till lite olika saker samt pluggat religion till vårt prov på onsdag.