En riktigt bra dag

Helgen är här, dock saknas det lite inlägg. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag imorse försökte blogga ett inlägg, tyvärr gick det inte att ladda upp då uppkopplingen var för dålig. Så istället får ni nöja er med detta inlägget. 

Idag har varit en riktigt underbar dag av många anledningar. 

1. Jag vaknade och hade en sådan dag där hyn såg bra ut redan från början, man kan inte mer än älska sådant.

2. Det har varit varmt och riktigt härligt väder, trots att det blåst ganska mycket. Kan man våga hoppas på att klänningar och kjolar kommer fram nästa vecka?

3. Min mormor har fyllt år vilket innebar lite lätt firande av henne. Det innebär fika och kakor. På tal om sötsaker så har jag och Elin haft jordgubbar doppade i vit choklad ikväll!

4. Min fina kusin Elin har varit här ikväll vilket var väldigt roligt tyckte jag. Så himla kul att umgås mer än när man inte firar någons födelsedag eller jul.

5. Och sist men absolut inte minst. Jag tycker de chokladdoppade jordgubbarna förtjänar en egen punkt till varför denna dagen varit så himla rolig.

Nu skall jag sova då jag ska upp tidigt imorgon för att följa med Emelie på hoppträning. Känns ganska konstigt faktiskt, jag har inte varit i stallet eller träffat Hero sedan början av Februari. Så imorgon ska faktiskt bli jätteroligt!

Jordgubbarana innan vi doppade dem.

Kommentera här: