Friskolorna ska bort

Söndagskvällen är här och jag är lika glad för det. Imorgon är det skola och jag kan med handen på hjärtat säga att jag längtar. Det ända som tar emot är att gå upp på morgonen men annars finns det inte mycket negativt med skolan just nu. Särskilt inte med nya kläder i garderoben. Hihi, tänk så mycket nya kläder kan göra. Those who say you can't buy happines don't know where to shop. Ungefär så känner jag just nu. I vilekt fall så fick med mig lite snyggt hem. Ska fota det imorgon så jag kan lägga upp inlägg under veckan.
 
I vilket fall så har jag påbörjat min söndagsrutin vilket innebär att se på agenda som idag handlar om friskolorna som Vänsterpartiet vill stänga. Tycker det är väldigt intressant att "börja" veckan med debatter om samhällsaktuella ämnen. Aja, nu ska jag titta igenom mobilen lite innan det börjar, inget BigBrother för mig iallafall.
 
Sneakpeak på klänningen jag köpte hem idag. Perfekta klänningen för höstens fester.

Wanties

Idag så ska jag iväg med några vänner till Emporia för höstshopping. Något jag sett fram emot under hela sommaren, älskar verkligen höstkläder. Så nu tänkte jag visa er ett plagg jag tänkte köpa idag, ett plagg jag spanat in sedan lång tid tillbaka. För mig är det så mycket AW14 ett plagg kan bli, enkelt men ändå så snyggt. Så vad är det nu för plagg jag vill ha som jag spanat in?
 
 
För mig är denna klänningen ett absolut måste för hösten, eller vad säger ni? Vi får väll helt enkelt se vad jag får med mig hem mer än denna snygga klänning.
 

ask anything you want

Okej, tänkte att en frågestund kan vara ganska bra att hålla i nu. Det har gått ett bra tag sedan senast, så vad säger ni. Skall vi köra igång med det nu? Ni har en vecka på er att ställa frågor sen svarar jag. Jag kommer att ta med frågor jag fått under sommarlovet också som jag inte svarat på :)