Back on track...

Okej, ska jag ge detta ett ärligt försök? Ett sista försök kanske. I vilket fall så är jag tillbaka här på bloggen just nu och tänker leverera lite inlägg. Vare sig ni är intresserade av det eller inte. Jag har iallafall ändrat om designen till rosa och med en väldigt enkel och simpel header. Kände att den andra inte var riktigt aktuell. 
 
Jag vet egentligen inte vad jag skall skriva här idag. Inlägg som dessa är så svåra att formulera, för det enda man vill säga är ju "I'm back". Men jag kanske skall berätta varför jag just är back on track, vad säger ni? 
 
 - Först av allt så har vardagen kommit igång vilket gör att jag tycker det är betydligt lättare att blogga. Man har rutin och något intressant att skriva om istället för tråkiga sommarinlägg om att man var på stranden osv.
 
- Jag har ny dator. Jag har köpt en MacBook Air i samarbete med skolan vilket betyder att jag faktiskt kan redigera bilder då jag har iPhoto på datorn.
 
- Det är en väldigt spännande period just nu, massor med nytt som händer och jag känner att jag vill dela med mig av det. Mest så att jag kan komma tillbaka och titta på det senare. 
 
 

Kommentera här: