Ett år fram i tiden

Okej, jag tänkte skriva ett inlägg som kommer publiceras om exakt ett år fram i tiden. Lite läskigt ändå, med tanke på att jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut då? Kommer jag ens ihåg detta inlägget eller har jag glömt bort att jag skrev det? Vem vet. Driver jag ens bloggen, är ju ganska ostadig uppdatering men jag hoppas verkligen jag klarar av att hålla igång den. Hade varit så kul att om ett år få publicera detta inlägget för förhoppningsvis ännu fler läsare och att ni ska få läsa mitt ett år gamla inlägg och tankar som aldrig publicerades. Ganska kul med tanke på att jag är inne i en svacka just nu. Rider jag fortfarande Hero? Eller blev det att vå hyrde en häst på heltid? Vem vet. Om jag rider Hero, nådde vi våra mål? Har vi debuterat 120cm, eller har vi ens debuterat 110cm? Var vi på AW Sporthorses över huvud taget? Och var jag på Jump Camp A som vi sa att vi skulle ta oss till? Ja, det finns mycket frågor men INGA svar alls när jag skriver detta.
 
Min tanke är ju att läsa gymnasiet i Lund eller Malmö på Katedralskolan eller på Baldins gymnasium. Vart jag fortfarande rädd för vår SO lärare när jag gick ut nian och hur var vå bal? Var den så perfekt som jag ville ha den, och hade jag den perfekt klänningen? Jag hoppas verkligen jag gick ut med mins 12 A:n, förhoppningsvis mer men vem vet? Jag tycker jag borde klara det. Valde jag NaNa som linje och kom jag in på det ens, haha gud vad mycket frågetecken. 
 
Vad tror jag kommer att hända med hösten då? Jag tror hösten kommer bli en väldigt tuff utmaning för mig. Men jag kommer nog klara det bra, jag ska i vinter tävla stabila 90cm och 100cm. Men jag hoppas verkligen jag också tar modet till mig att skicka in modellansökan till någon modellagentur då det är absolut en av mina största drömmar. Jag ska ha så himla kul i skolan, nian ska bli rolig. Jag ser också fram emot tjocka jackor, halsdukar, vantar och tjocka stövlar och vinterkängor. Ska bli så himla kul och se vad året 2013 och 2014 har att erbjuda. Kul ska det bli iallafall! Nu publicerar jag detta tillsammans med en nytagen bild så ser vi hur jag utvecklats, ett år fram i tiden. EXAKT på minuten och datumet, då får ni detta inlägg. Låter spännande och kul va? Hoppas ni haft ett bra 2013/2014.
 
 
 
1 :):

skriven

Har du funderat på att ta upp ridningen igen? :)

2 :):

skriven

Har du funderat på att ta upp ridningen igen? :)

3 :):

skriven

Har du funderat på att ta upp ridningen igen? :)

4 :):

skriven

Har du funderat på att ta upp ridningen igen? :)

Kommentera här: