Vill inte somna stressad

Hejhej! Nu ska jag snart gå och lägga mig efter flera timmars plugg med lite allt möjligt, problemet är att jag verkligen inte vill somna stressad. Någon som har något tips om det? Det känns ändå som jag har fått gjort allting som jag behöver ha fått gjort som t.ex. matte och tyska. Annars så har inte min dag varit speciellt händelserik, men vad gör det? På fredag ska jag nog träffa Linnéa, vi har iallafall snackat om det och sen i helgen fyller mamma år så någon dag blir att endast vara hemma med familjen. Men nu ska jag sova, natti!
 
En sådan säng skulle man haft asomna i varje dag!

Sitter äntligen vid en dator

Hej!
Klockan är snart elva så det är dags att förbereda sig för sängen och skolan imorgon. Det ska ändå bli skönt att komma in i rutinerna igen, det är ju bara 15 veckor till sommarlovet så nu känns det som att det faktiskt börjar närma sig. Jag tror att saker och ting kommer gå väldigt, väldigt fort. Jag kan inte mer än längte dit och sen efter gymnasiet. Fast först så är det ju denna terminen kvar vilket ska bli spännande, det är ju egentligen nu allting börjar. Denna veckan har vi matteprov och tyskprov och eventuellt ett nationellt prov i engelska på fredag samt en inlämning i idrott på torsdag. Med andra ord så är det fullt upp. Trots det så ska jag verkligen försöka slänga upp iallafall ett inlägg per dag, det tar ju ingen tid och alla behöver små pauser i plugget. 
 
Denna veckan är också väldigt speciell och jobbig för mig, ni får veta varför men det är för det bästa. Det kommer nog bli lite jobbigt i helgen men för mig är det bäst så i längden. Jag ska göra ett eget inlägg om det i slutet av veckan då jag förklarar allting.
 
Arkivbild, tagen då foto var ett stort intresse för mig.
 
Nu ska jag i vilket fall ta och tvätta av ansiktet och krypa ner i sängen med täcket långt upp över huvudet. NI får sova så gott så hörs vi imorgon. Godnatt!

Zell am See, Österrike 2014

En video som sammanfattar min vecka i Zell am See. Jag glömde dock filma de sista dagarna så blev därför inte jätte många klipp där vi åker skidor men lite kom ju med :)