Music in my ears

Jag har inget speciellt att säga om de senaste dagarna. Jag varken känner mig glad eller ledsen utan har istället kännt mig helt tom. Jag har inte riktigt kännt någonting vilket är lite småläskigt. Därför har jag inget speciellt att skriva om heller så istället bjuder jag på den musik jag lyssnar på mest just nu helt enkelt.
 
Den absolut bästa och nog mest spelade låten tillsammans med Dream Girl. ↑ Down av Jason Walker.
 
Ja, texten säger väll allt, utan den är låten inget bra. Just sayin' it.
 
Låten säger så mycket om hur jag känner jsut nu, en sak lite mer men även andra viktiga saker i livet.

27 januari 2014

 
Skjorta - Gant // Jeans - Crocker // Armband - Tomas Sabo // Klocka - regal
 

Dagen enligt mig

Hej! Klockan är fyra och det är faktiskt helt ljust ute vilket är riktigt skönt. Det börjar inte ens bli mörkt vilket känns hur skönt som helst, påväg mot ljusare tider. Dock så börjar det inte bli varmare, tyvärr. Det blåser och snöar hela tiden känns det som och tror jag kan räkna på mina tio fingrar hur många gånger solen varit framme det senaste halvåret. Nog om vädret.
 
Idag så har det varit skola, precis som alla andra måndagar vilket är ganska skönt ändå. Jag räknar seriöst ner tills jag slutar på Ekenäs, lite mer än fyra månader kvar bara. Sen väntar gymnasiet och förhoppningsvis så kommer jag in på ProCivitas i Lund. Senare så ska jag till stallet och antagligen en runda till gymmet för att träna bål. Jag ska också börja plugga inför en debatt i NO och en inlämning ska göras klart ikväll och skickas in. Det är bara att sätta igång, så länge bjuder jag på en bild på mig och jackan jag lovade att jag skulle visa.