Godmorgon


Hejsan! Hur är det med er? Idag är det tisdag och nog den tråkigaste skoldagen under veckan. Finns ju inte så mycket man kan göra utan man får se det positiva son finns i denna dagen. Snart så ska jag dra mig mot skolan och äta frukost och sedan väntar två np-prov och ett biologiprov. Låter det spännande? Nja, tänkte väll det. Men vi höra senare. Puss!

Hej :)

Ett tag sen va? Jag vet att jag är dålig på detta med att uppdatera bloggen, men kan inte hjälpa det. Jag bloggar när jag känner för det helt enkelt, inget krav på att jag ska blogga då jag endast gör det för skoj skull. 

Men sen senaste inlägget har egentligen inte så mycket hänt. Förra helgen hade jag och Maja tjejmiddag här eftersom vi båda fyller år nu i Mars. Nationella proven har dragit igång och svenskan är avklarad. Igår hade vi släkten här för att fira att jag blir 16år imorgon!! 

Idag har jag varit iväg med mamma och mormor på Nova och shoppat lite kläder och skor för födelsedagspengarna. Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Jag har två nationella prov denna veckan, två andra prov och en jobbintervju. Mycket som händer men desto skönare att gå på helg om fem dagar.

Bild ifrån förra helgen. 

Malmö.Jag kan börja med att berätta att dessa var riktigt goda. Min är såklart den med mest onyttiga saker i, hehe. I vilket fall så var jag och Maja inne i Malmö city och på triangeln idag. Bästa sättet att bli av med lite söndagsångest är att shoppa. Jag fick med mig en bikini hem iallafall, då har jag ett problem mindre till sommaren iallafall. 

Imorgon är det måndag och np i svenska. Annars så är det en ganska lugn vecka faktiskt vilket är väldigt skönt, man får passa på att njuta så länge det varar. Nu ska jag dock sova, godnatt!