HallelujaUngefär såhär glad har jag varit hela dagen. Jag har fyra riktiga skoldagar kvar i Eslöv, sen lämnar jag denna stadens skitskolor och samtidigt så tar jag ett nytt och läskigt steg i livet. Idag har jag haft mitt livs sista musiklektion och syslöjdslektion, jag har också haft den sista tysklektionen i Eslöv och jag har råpulggat geografi för sista gången i mitt liv. Fattar ni hur nice allting känns? Allt förutom det där att jag aldrig kommer ha en lektion till med världens bästa lärare, vår tysklärare. 

Den 13 juni har vi skolavslutning vilket är om drygt två veckor. Nästa tisdag har vi volleybolltunering, nästa fredag är vi lediga. Måndag och tisdag v. 24 är vi på läger och på tisdagskvällen har vi våran lärarmiddag på Medborgarhuset. På torsdagen åker alla nior till Lomma och på fredag slutar vi.

Jag tror nog alla förstår hur pepp man är på allting just nu, man vill verkligen bara släppa allting jobbigt och njuta av det roliga som är kvar. Så det ska jag försöka göra. Jag har en inlämning kvar som ska in nästa onsdag och ett prov samma dag, jag ska försöka göra det mesta av arbetet under Kristihinmelfärdslovet så att jag sen bara kan släppa allt som har med skola att göra. Visst låter det bra? 

Nu ska jag iallafall försöka sova efter detta extremt långa och tråkiga inlägg med en massa onödigt babbel. Strunt samma, GODNATT!

Kommentera här: