Visste ni att...

... jag tycker det är störigt när folk lägger ut eller skickar korta bilder/videos på snapchat. Hur har de tänkt att man skall hinna se eller läsa vad de lägger upp. Förstår inte det alls?
 
... jag längtar tills jag inte går i skolan i Eslöv. Det jag stör mig mest på är att det är "fel" att sköta skolan och vara duktig. Allra helst ska man strunta i skolan totalt och ändå tro att man en dag kommer bo i en fancy villa i ett fancy område. Den ekvationen går inte riktigt ihop.
 
... jag tycker människor med nol verklighetsuppfattning är bland det värsta och mest provocerande jag vet. Jag vet egentligen inte varför men det stör mig något enormt med människor utan någon som helst verklighetsuppfattning. Visst kan man ha höga drömmar och mål i livet, men isåfall så borde man försöka göra något åt det och inte tro att mamma och pappa kommer ge er ett fint jobb på en fin advokatbyrå, inte om ni inte har kompetensen iallafall.
 
... jag tycker också att människor som behöver klanka ner på andras utseende och personlighet är svaga och osäkra. De behöver göra andra människor osäkra på sig själva för att de själv ska få möjlighet till att känna minsta lilla självförtroende. 
 
... jag anser att alla som säger att alla invandrare är kriminella är korkade. Bara för att göra klart en gång för alla, jag gillar INGEN som missbrukar det svenska systemet. Svensk eller icke-svensk kvittar, den som utnyttjar skatter och bidrag är absolut ingenting i mina ögon.
 
 

Kommentera här: