Sun is shining and so are you

Tjabba! Äntligen torsdag vilket innebär att morgondagen är en fredag, how nice? Dock så har vi terminsprov i matte 1b imorgon så det är en relativt ångestladdad fredag i förhållande till andra fredagar. Det där med summatecken och aritmetiska talföljder vill bara inte fastna på hjärnan och tal med negativa exponenter skall vi inte ens snacka om... 
 
Snart är det i och för sig jullov så om inte provet går bra kan man iallafall trösta sig med glögg och julgodiset. Dessutom så skall vi pynta hela skolan imorgon efter att vi slutat. Ska bli riktigt kul, typ bästa fördelen med att vara med i styrelsen i Festivitas de ProCivitas, nackdelen är väl att vi inte får ta del av de feta priserna vi ordnat! I vilket fall så är det både en tråkig och rolig dag imorgon då provet väntar men samtidigt så står julen verkligen på hörn! Ha en jävligt bra fredag trots att ni kanske också har prov!
 
 
 
 

Effektiv dag

Tja! Hur är läget? Om jag gissar så är det nog bra och ni alla ligger och sover. Jag gissar nog också på att ni inte haft en lika effektiv dag som jag. Om jag ska dra det kort så har jag ; flyttat in gardrober i min och mammas Walk in Closet, handlat inredning till mitt nya rum, träffat vänner på Espresso House, träffat min syster och åter igen träffat andra vänner och sett filmen Interstaller.
 
På tal om den filmen så är jag så faschinerad över hela filmen och handlingen så undrar om jag någonsin kommer kunna somna inatt. Känns omöjligt, får nog skriva ett inlägg om den själv.
 
 
 

God day

Godmorgon! Klockan börjar närma sig åtta och jag är snart framme på skolan. ska äta frukost först och sen väntar en lång dag. Förutom ordinarie lektioner så har jag ett möte att gå på efter skolan och efter det skall kag bege mig till ProCivitas i Hbg för PCCAC-möte. Men andra ord så är jag nog inte jemma förrän sju ikväll. Ha en kick ass awesome dag för det ska jag ha!