TorsdagHur har ni det idag babes? Jag har pluggat och tagit det lugnt fram tills nu. Är påväg till Emporia för att fixa en sak, ibland blir man lack på affärers oförsiktighet. Sedan är det vidare till Lund för middag med underbaraste tjejerna. Ska bli så kul att träffa dem, lov är inget bra när man bara saknar personer en massa... 

Nu är tåget framme och jag ska gå av, ha en bra kväll så hörs vi!

NikeID

 
Hej! Hur har er torsdag varit? Min har varit en torsdag där sömnen kommit krypande till en hela tiden. De senaste dagarna har jag haft så grymt svårt att somna, vilket tyvärr visar sig under nästkommande dag där det blir svårt att hålla sig vaken under lektionerna. I vilket fall så är det fredag imorgon och på kvällen är det skräckkväll på skolan som gäller, är väll inte jättetaggad på att se skräckfilm i ett gammalt obduktionshus.
 
Något jag däremot måste erkänna, jag gillar Air Max, Har tidigare skrivit på bloggen att jag tycker de är hur fula som helst, men nu vet jag inte längre. Var innte på Nikes hemsida och hittade det de kallar NikeID, där man kan designa sina egna Nike skor. Ska suga på karamellen lite till men det är inte helt omöjligt att jag beställer hem dessa.

Wicked wonderland

 
 
Godkväll! Klockan börjar närma sig halv åtta och plugget väntar inför kvällen. Är precis hemkommen efter lite ärenden, försenade tåg och en runda på pappas jobb. Kan med lättade tankar säga att jag är glad jag tog tag i SAT-plugget igår och itne väntade tills idag för bakom denna skärmen sitter en väldigt trött och sliten själ.
 
Innan jag drar igång med plugget så skall jag kolla igenom Veckorevyn och mysa lite. Vardagslyx är väl den bästa lyxen, eller vad säger ni?