Not back on track

Hejhej! Hur är det med er idag? Med mig är det inte jättebra. Efter en fullspäckad helg med lite sömn och mycket intryck så slog det tillbaka igår med rejälfeber som höll i sig till idag. Jag har legat däckad hela dagen och bara vilat i hopp om att bli frisk till imorgon. Jag känner att jag verkligen inte har tid till att vara sjuk just nu, det händer så mycket i skolan och vill verkligen inte missa någonting!
 
I vilket fall så har jag varit lite effektiv nu i eftermiddag och ikväll gällande min IvyLeauge satsning. Efter mitt möte med Peter Connèe i fredags så har jag tagit mig i kragen och skaffat en blogg där jag kommer skriva om min satsning, min utveckling och allt som har med detta att göra, på engelska. Ni hittar bloggen HÄR. Nu skall jag försöka stoppa i mig lite mat och samtidigt plugga lite SAT, ha en fortsatt trevlig måndagskväll!
 
 

Godmorgon!

Hur är er onsdag? Jag startade dagen med ett möte med utskottet Royal Festivitas och nu är vi igång på riktigt. Lektionerna börjar vilken minut som helst så jag måste gå. Ha en grym onsdag!
 
Mycket skratt innan lektionen.

Kolboda

För två veckor sedan var jag uppe i Kolboda tillsammans med skolan. Lägret var i mina ögon riktigt lyckat och nu när bilderna har släppts tänkte jag lägga upp lite bilder från torsdagen, i mina ögon den roligaste dagen.
 
 
 
 
 
 
Klänning - H&M // Skärp - H&M // Armband - Tomas Sabo // Ringar - Pandora // Örhängen - Glitter
 
Kvällen var verkligen hur rolig som helst, vilket ni nog kan se på mig. Trivs hur bra som helst här på ProCivitas och jag kan nog säga att jag är lycklig just nu.