Nova Modell 2015

Okej, nu tänkte jag berätta. I lördags så var jag med i Mika Modells casting på Nova Lund och jag gick faktiskt vidare till FINAL! Därför var jag och plåtades i söndags och sedan dess har ajg väntat på att bilderna skall släppas. Idag gjorde de det och tänkte att jag då kan berätta för er. I vilket fall så är det en väldigt spännande upplevelse och om ni vill vara snälla så gör ni följande.
  1. Gilla Nova Lund på Facebook.
  2. Ni går sedan in på länken som ligger på deras tidslinje.
  3. Där efter går ni in och röstar på mig under katergorin tjejer. Jag är den enda Johanna så ni borde inte lyckas rösta fel.
OBS, än så länge kan man ej rösta ifrån mobilen.
 
Annars så kan jag säga att skolan erbjuder grymt mycket jobb. Förutom läxor och prov är jag numera aktiv inom några utskott i skolan elevkår. Eftersom vi är första eleverna är det vi som står för uppstarten av allting gällande kår vilket leder till mer arbete. Tror kanske jag skriver ett seperat inlägg om det någon gång. Förutom skolan försöker jag få ihop tid till att spela in svaren på frågestunden, jag lovar att jag gör allt för att videon skall komma ut så snabbt som möjligt. Det är bara det att väldigt mycket händer just nu.
 
Min tävlingsbild i Nova Modell 2015.

Kommentera här: