We will never have a change of mind

Att titta ut genom fönstret från klassrummet jag sitter i gör egentligen bara att man vill stanna kvar inomhus i skolan men bör jag ta mig hemåt men jag har så stora koncentrationssvårigheter när jag inte sitter i skolan och pluggar. Men helt ärligt så tror jag att jag är ensam kvar på skolan för ajg har inte sett en person på säkert en halvtimme. 
 
I vilket fall så rullar livet på bra. Denna veckan är dock ganska ansträngande i skolan då vi har ett projektarbete som man känner noll motivatition till. Som vanligt handlar det om hållbar utveckling och det ämnet är väldigt uttjatat kan jag känna. Förutom detta har vi inlämningar och andra läxor som skall skötas. Helt enkelt så är det ganska mycket att stå i.
 
 
 

I did it all


Hej! Måndag morgon är här och jag antar att många av er har den där vanliga måndagsångesten. Jag kan lova att jag inte har det iallafall. Efter en smått sömnlös natt känner jag mig lika motiverad som man alltid är efter sommarlovet, ni vet när man inte vet var man skall ta vägen? I vilket fall så sitter jag på Espresso House nu och äter frukost medan jag spånar på framtiden och drömmar. Senare ska jag på läkarbesök men just nu får tankarna om det vänta, för jag lever i nuet.

Start of spring

Tja! Imorgon är det back to normal som gäller. Klockan ringer tio i sex och tåget går 6.14, kan man ha en bättre start på vårterminen? Trots att jag inte är en morgonmänniska måste jag ändå uppskatta att gå upp tidigt, att vara på skolan 30/40min innan jag börjar och bara vara. Jag hoppas och håller tummarna för att det serveras frukost imorgon också. För helt ärligt så är skolfrukosten bland det bästa jag vet! 

Nu ska jag helt enkelt sova, men för er som inte börjar skolan är det lite tidigt att säga godnatt till.