Voff

Visst är bilden på Cooper söt? Han var så blöt igår efter morgonrundan så var tvungen att bädda ner honom. Han låg så i säkert i en timme!?

Hej förresten! Just nu är klockan strax efter 18 och jag har precis skrivit mitt matteprov, himla skönt att ha det gjort och klart! Nu ser jag verkligen fram emot att ta helg och åka till Stockholm för att sen ha en riktigt intensiv vecka med UF!

14 november

 
Gårdagens söndagsfilm fick helt enkelt bli Breakfast at Tiffany's. Så filmen för första gången för ett par veckor sedan och wow, den är ju verkligen så mysig! Livet skulle varit lite mer som Holly Golightly's.
 
Idag har timmarna flutit på. Kom hem från skolan strax efter fem och sedan har jag inte gjort så mycket. Jag borde ha pluggat matte inför vårt prov på derivata men just nu tar UF så mycket tid så har inte tid att tänka på så mycket annat helt enkelt!
 
JP

 
 
 

Snapshots från hösten 2016

För att starta igång bloggen igen kanske jag ska lägga ribban lite lägre och tänkte därför börja med någora snapshots från några väldigt bra stunder från denna hösten! 
 
Hösten 2016 kommer också minnas som hösten då jag lärde mig att äta sushi och åt sushi i mängder.
 
Bild från vår dag på Liseberg med alla tjejer från klassen. Bättre kan man inte ha det!

Jag och Maja i Köpenhamn innan JB's konstert, som btw var magisk!
 
Drinkkväll med bästa människorna!